Първоначално публикувано от don_pepone
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Всеки има право да има или да няма вкус
Като се сетя на 156 кви са смешни навигациите,а на "смешната" 147 са яки навигациите, то можеби е за да има баланс.
П.С. да не се обиди някой сега,всичко е в кръга на майтапа
За мен освен 159 и Брера няма по хубава алфа от 156 пълен фейслифтEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Прави ми впечатление, че има 147 и ГТ с вграден телефон (много важна за мен екстра), а 156 не съм виждал?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Баш там е то ма е меко казано смешно... по-добре да не казваш че имш нави, иначе ако бе като на ГТ и 147 голямата навигация, щеше да е Един път ма на.
Което ме навежда на въпроса,не може ли да се сложи на 156 такава.....EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНа 156 не е ли У касетофонЯ?
Виждал съм разни Блаупункт.
Или допълнително са слагани
Кво се мъчите с тая дилема, такива красиви и качествени навигации се продават от честните китайчета......sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Пичове някой от Русе дали е гледал тази или дали може да я погледне,че се изкушавам,но ме притесняват няколко неща. http://www.cars.bg/u991260
1 навряна някъде си и дори не са я измили за снимките,а на снимките се вижда отзад водоструйка и прахосмукачка.
2 не е ясно дали колата е в движение
3 откак е публикувана не е барана нито цена нито нищо а вече 2 месеца седи в карс-а
Иначе за болежките на JTS-a знам и съм подготвенвсе пак ако се даде на добра цена си струва риска,дори и да се сменят валовете... все пак е по-добре от рисковете на турбото и демферните маховици на JTD-тата (поне според мен)
въпроса е да се погледне да знам дали си струва пътя до Русе....EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
Comment
-
Може да се погледне, ама ти звънял ли си ? Така като гледам снимките - колата не е в България.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
звънях,колата щее в БГ до краят на седмицата, била купена и тея дни ще я карат на автовоз насам. Човека каза че е с сервизнои документи на реални около 80 хил км. но това няма значение за JTS-a
Ще му звънна към края на седмицата и ако е дошла ще пиша,ако някой иска да я огледа,а ако стане работата да я взема ,като дойда в русе ше почерпяEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
Comment
-
Така...познавам хората от автокъщата...скоро гледах една 159-ка тяхна...на нищо не приличаше...на обявата пишеше 120к км...като отидох на таблото пишеше 200к км...в мн лошо състояние...проблеми в помпата и други...Да не те отчайвам...но те вземат само скрапове...евтини и ги продават така...даже няма да я напудрят...човек във форума ме помоли да я погледна и ги чаках 3 седмици да я докарат.
Тази 156-ца е на обява от тогава също! Ще ти кажа отсега...ще е с проблеми. в ужасно състояние...изтормозена...мн козметични забележки и не вярвам и км да са реални.
Просто купуват колите в лошо състояние...и ги продават така...Успех!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
мерси за инфото колега. то и личи че е позанемърена и със забележки,но от друга страна по дбре така отколкото напудрена и пак да е кофти. Иначе е ясно о че се взима най ефтиното от италия,но всички астокъщи купуват ефтинко само. Според мен е по кофти да е дроб колата и да са я напудрили и да се подведе човек ,отколкото да я види реално как еEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
Comment
-
Когато видите кола с италиански регистрационни табели, това почти винаги означава, че колата не е в България и всичко е теория на вероятностите. Иначе за конкретната кола, то на снимките си личи че има доста забележки, на живо предполагам ще бъде трагедия.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Тези не пудрят мн мн...имам познат съсед, които работи в тяхната автокъща...това са ми наблюденията...аз не бях виждал по лошо изглеждаща кола...с мн мн забележки интериорно/екстериорно/по работа на двигател!
На обявата дори сега пише 124к км на 159-та...на живо пише 200к км!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment